Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus prin golurile marcate de Andrei Burcă (48) şi Damjan Djokovic (70).

Victoria formației CFR Cluj, coroborată cu eșecul lui Lazio Roma, în Franța, la Rennes, scor 0-2, a calificat trupa ardeleană în primăvara europeană, în dauna echipei italiene.

Un dezodământ greu de digerat de tenhicianul de la Lazio Roma, Simone Inzaghi, care a vorbit despre jocul CFR Cluj – Celtic Glasgow ca despre unul ”amical”.

”Probabil în prima repriză ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua nu am început rău, dar în România nu se juca fotbal, așa că am început să schimb jucătorii”, a declarat Simone Inzaghi, conform Gazzetta.it.

Tehnicianul de la Lazio a arăugat: ”Calificarea noastră nu a fost pierdută la Rennes. Trebuia să jucăm mai bine alte partide, nu am obţinut puncte suficiente. Nu am avut o grupă simplă, deoarece Celtic şi Rennes sunt puternice, dar s-a calificat Cluj. Regretele sunt pentru rezultatele din alte partide”.

După incidentele de la meciul Lazio – Celtic 1-2, când doi suporteri ai echipei oaspete au fost înjunghiați la Roma și alții au fost atacați în drum spre aeroport, fanii echipei din Glasgow le-au cerut favoriților să nu ajute trupa romană să se califice în ”16”-imile din Liga Europa.

Oricum, Lazio s-a eliminat singură, înfrângerea de la Rennes fiind decisivă în stabilirea configurației finale a grupei.

Astfel, Celtic, 13 puncte și CFR Cluj, 12 puncte merg mai departe în Liga Europa, în timp ce Lazio, 6 puncte și Rennes, 4 puncte au fost eliminate din competiție.

Citeşte şi:

Dan Petrescu, despre adversarul din 16-imile Ligii Europa: ”Mie nu îmi vine să cred ce am realizat. Dacă nu e Chelsea, e bine și Arsenal!”. Reacții

FCSB nu există nici pe Google! Compania a anunțat cele mai populare căutări, iar echipa lui Becali nu e în top 10!

„Federația are ceva cu toată Generația de Aur!” „Baciul” a rupt tăcerea la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre