Mergi direct la conținut »
ŞOC: Un fost patron al Universităţii Craiova a fost condamnat la cinci ani de închisoare!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ŞOC: Un fost patron al Universităţii Craiova a fost condamnat la cinci ani de închisoare!

ŞOC: Un fost patron al Universităţii Craiova a fost condamnat la cinci ani de închisoare!

Dinel Staicu, fost patron al echipei Universitatea Craiova în perioada 2002-2005, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) l-a condamnat astăzi pe Dinel Staicu, fostul finanţator al chipei Universitatea Craiova, la cinci ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că a mituit o judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti pentru ca aceasta să-l scape de o pedeapsă de 7 ani de închisoare. Decizia este definitivă.

Iniţial, în luna mai, Dinel Staicu fusese condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru dare de mită şi cumpărare de influenţă, dar ICCJ a admis apelul procurorilor DNA şi a mărit la cinci ani pedeapsa fostului finanţator al grupării din Bănie.

În acelaşi dosar, instanţa supremă a menţinut la trei ani de închisoare cu suspendare pedeapsa lui Marian Staicu, fratele lui Dinel.

Close
Închide
  Close