Mergi direct la conținut »
Sorana Cîrstea, eliminată de o puștoaică de 15 ani, în turul II la Australian Open
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Sorana Cîrstea, eliminată de o puștoaică de 15 ani, în turul II la Australian Open

Sorana Cîrstea, eliminată de o puștoaică de 15 ani, în turul II la Australian Open

Sorana Cîrstea a părăsit Australian Open, miercuri, după ce a pierdut partida cu Cori Gauff, scor 6-4, 3-6, 5-7, din turul II al competiție de la Melbourne.

De Ciprian Iana,

Partida dintre Sorana Cîrstea și Cori ”Coco” Gauff s-a încheiat după două ore și nouă minute de joc, timp în care, în setul decisiv, sportiva din România a condus cu 3-0! A fost însă, mai întâi egalată, apoi puștoaica Coco Gauff, 15 ani, a dat lovitura la 5-5, câștigând un punct pe serviciul adversarei.

„Dumnezeule, e uimitor! Nu îmi imaginam că voi fi sprijinită atât de mult în Australia… Ați fost alaturi de mine când eram condusă cu 3-0 și m-ați făcut să cred că pot reveni. Este un moment emoționant, pentru că nu credeam că se poate întâmpla asta, atât de mulți oameni să fie alături de mine. Vă mulțumesc!”, a mulțumit publicului Cori Gauff, după întâlnirea cu Sorana Cîrstea, 29 de ani.

Sportiva din Statele Unite ale Americii a adăugat, la Eurosport: ”Tot meciul m-am uitat mai mult la tata, în tribune. Mi-a spus să lupt și îi place să îmi spună ”copile”, așa că îmi spunea ”haide, copile!””.

În turul III la Australian Open, Cori Gauff o va întâlni pe deținătoarea trofeului, Naomi Osaka.

Close
Închide
  Close