Sportivii de la CSM București au dat zapăda pe Calea Victoriei. Alin Petrache: ”Nu ne-a obligat nimeni” | VIDEO

12 ianuarie 2017 11:18

Sportivii de la CSM București au dat zăpada pe Calea Victoriei, miercuri, când circulația autovehiculelor și pietonilor a fost afectată de ninsoarea abundentă. Alin Petrache, cel instalat în funcția de director general al clubului de către primarul Gabriela Firea, pretinde că sportivii nu au participat la această acțiune pentru că au fost obligați de cineva.

“Este o lecţie de civilizaţie, asta cred. Nu ne-a obligat nimeni, am considerat că este normal să facem asta. Şi acum ne află la curăţat pe Calea Victoriei şi, culmea, o terminăm într-o oră şi jumătate. Joi va urma un alt bulevard, e o surpriză, dar vom fi acolo”, a declarat Alin Petrache, fostul președinte de la COSR.

Au acționat potrivit sloganului “Orașul tău, echipa ta”

“«Orașul tău, echipa ta» nu este doar un simplu slogan, ci o realitate pe care CSM București o transpune în fapte. Sportivii celui mai performant club al Capitalei au ieșit astăzi de dimineață (n.r. – miercuri dimineață) pe străzile din centrul orașului, ajutând la deszăpezirea trotuarelor. Juniori și seniori, deopotrivă, de la secțiile de handbal, baschet, volei și rugby, au pus mâna pe lopeți și timp de câteva ore au făcut, probabil, cel mai bun și mai civic antrenament posibil”, se arată într-un articol postat pe site-ul csmbucuresti.ro.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro