Mergi direct la conținut »
Stanciu și ai lui mai au o bucurie. Suporterii Stelei din Peluza Nord se gândesc să revină alături de echipă: ”Chiar nu putem să ne trezim?”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Stanciu și ai lui mai au o bucurie. Suporterii Stelei din Peluza Nord se gândesc să revină alături de echipă: ”Chiar nu putem să ne trezim?”

Stanciu și ai lui mai au o bucurie. Suporterii Stelei din Peluza Nord se gândesc să revină alături de echipă: ”Chiar nu putem să ne trezim?”

Steaua a învins-o miercuri seară pe Sparta Praga cu 2-0 și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor în fața unei asistențe de 37.126 de spectatori. Jucătorii au lăudat atmosfera, cu toate că, exceptând momentele golurilor și cele de la final, a fost ca la teatru. Lipsa galeriilor organizate, Peluza Sud și Peluza Nord, se resimte în continuare din plin la meciurile „roș-albaștrilor”.

De Octavian Cojocaru,

Ambele peluze au renunțat să mai încurajeze echipa după declanșarea celebrului scandal „marca”. Au trecut aproape doi ani și, în tot acest timp, o singură dată galeria – Peluza Nord – a fost prezentă, la un meci pe Dinamo, dar nici atunci n-a încurajat echipa. Acum, fanii din Peluza Nord dau din nou semnale că se gândesc la revenirea alături de echipă.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a acestei grupări, se face un apel în direcția revenirii pe stadion: 

„Moment de hater:

Ne uităm în jur, Farul echipă a suporterilor, Timișoara deja departe, Petrolul s-a unit și și-a făcut echipă în liga 4 (suporterii), Argeșul, Oțelul, etc…. Au trecut prin probleme, s-au unit și au făcut ceva pentru pentru pasiunea lor.

Marea galerie a Stelei, cei mai mulți suporteri, cei mai tari, cei mai ultrași, cei mai huligani, cei mai și cei mai unde se află la ora actuală, la un an și 9 luni de la scandalul cu sigla?

Când o să terminăm cu ura, cu ăla e de la nord, ăla e de la sud, noi suntem cei mai, ăla e mânjit, cine e Jean, de ce să fac eu ca ăia?

Când o să încercăm să ne unim, când o să luptăm pentru echipa noastră, pentru culori, pentru pasiunea care ne-a unit? De ce așteptăm? Ce așteptăm? Să moară ăla, să ne facă echipă ăla, să plece ăia, să falimenteze ăilalți, să se schimbe ce?

Chiar nu putem să ne trezim?”.

Close
Închide
  Close