Despre Novak Djokovic: „Am impresia că este obsedat să placă. Dorește să fie apreciat atât de mult, încât nu-l suport. Vrea să fie ca Federer. Felul în care sărbătorește victoriile e stânjenitor, e rușinos. Mereu spune ceea ce crede că trebuie să spună, nu ceea ce gândește cu adevărat. Mor de fiecare dată când îl văd cum se bucură după un meci câștigat. Vă spun sincer, dacă voi mai juca cu el și-l voi bate, o să mă bucur ca el fix în fața lui. Ar fi de râs! Din punct de vedere strict sportiv, Djokovic este incredibil, un adevărat campion, unul dintre cei mai mari și care s-ar putea să-l depășească pe Federer la număr de turnee de Mare Șlem câștigate. Cu toate astea, nu va fi niciodată cel mai mare pentru mine. De ce? E simplu: am jucat de două ori împotriva lui și scuză-mă, dacă nu poți să mă bați pe mine, nu poți fi cel mai bun din lume. Dacă analizezi programul meu zilnic, cât de mult mă antrenez, păi e zero în comparație cu el”.

Novak Djokovic, sărbătorind titlul câștigat anul acesta la Madrid.

Despre Rafael Nadal: „Nu știe să piardă. E fiert de fiecare dată când îl bat”

Despre Fernando Verdasco: „Este cea mai arogantă persoană. Se crede darul zeilor, dar, să fim serioși, băiete, backhand-ul tău e destul de modest. Verdasco mă scoate din minți. Nici măcar nu vreau să vorbesc despre tipul ăsta! Mă enervează numai când îi aud numele”

Despre Andy Murray: „Accidentările lui m-au întristat. Palmaresul lui contra lui Djokovic este foarte slab, deși eu cred că este un jucător mai bun decât Novak. Andy servește mai bine și returnează mai bine. Ar fi trebuit să câștige mai multe turnee de Mare Șlem. Dacă eram eu antrenorul lui, cu siguranță reușea”.

Poate te interesează și Simona Halep – Marketa Vondrousova, în turul 2 la Roma. Meciul, amânat ieri din cauza ploii, se dispută azi, de la ora 14:00. Optimea se joacă tot azi!

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi
HOROSCOP

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi