Mergi direct la conținut »
Steaua cere suspendarea lui Mureșan, N`Doye și demisia președintelui CCA!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua cere suspendarea lui Mureșan, N`Doye și demisia președintelui CCA!

Steaua cere suspendarea lui Mureșan, N`Doye și demisia președintelui CCA!

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, dorește ca N`Doye să fie suspendat, după comportamentul din timpul partidei ASA Târgu Mureș - Steaua (1-0) și declarațiile acestuia de la finalul partidei.

„Vrem suspendarea lui N’Doye. Nu numai că a lovit, dar a dat şi declaraţii inacceptabile după meci. El a luat roşu pentru ce a făcut după meci şi vom aduce la cunoştinţa Comisiilor şi ce a făcut în timpul meciului, pentru a fi suspendat o perioadă de mai multe meciuri.  Lui Chipciu i s-a dat o amendă de 90 de milioane şi nici nu există termen de comparaţie cu ce a făcut N’Doye”, a declarat Argăseală la LookTV.

Acesta a vorbit despre situația jucătorilor accidentați ai Stelei și a anunțat că echipa sa va merge la Iași pentru partida din Cupa României cu patru juniori. ”Rusescu va lipsi trei săptămâni, iar Keşeru este sub observaţie pentru a vedea cum se comportă după comoţie. Se pare că Latovlevici are o întindere, dar trebuie să aştepte 48 de ore pentru a face un RMN. La Iaşi mergem cu patru juniori”, a adăugat Argăseală.

El a dezvăluit că Steaua va face un memoriu prin care va care inclusiv demisia președintelui Comisiei Centrale de Arbitri. ”Mâine vom face un memoriu în care vom care suspendarea lui Mureșan, N`Doye și demisia președintelui CCA”, a spus președintele Stelei la Digi Sport.

Close
Închide
  Close