Mergi direct la conținut »
Steaua, în război cu MApN. FCSB a dat în judecată CSA Steaua și OSIM / FOTO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua, în război cu MApN. FCSB a dat în judecată CSA Steaua și OSIM / FOTO

Steaua, în război cu MApN. FCSB a dat în judecată CSA Steaua și OSIM / FOTO

SC Fotbal Club Steaua București SA vrea marca înapoi, iar în acest sens a dat în judecată Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Instanţa supremă a anulat, pe 3 decembrie, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti, înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

La doar o lună după ce au primit sentința, oficialii FCSB au făcut demersurile necesare de a primi înapoi marca și sigla echipei. Prin acest demers, FCSB cere revizuirea cazului pierdut în fața MApN-ului. Pe 6 februarie a fost deschis un nou dosar, de această dată la Tribunalul București, având ca obiect anulareadeciziei prin care le-a fost luată sigla.

De atunci, campioana României nu a mai putut folosi numele sau sigla. Conducerea roș-albaștrilor și conducerea Ministerului Apărării Naționale au purtat negocieri pentru ca Steaua să aibă, în continuare, dreptul să folosească marca, sigla și culorile clubului, dar cele două părți nu au ajuns la un numitor comun. 

fcsb

 

JUD

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close