Mergi direct la conținut »
Steaua - Osmanlispor (ora 20.00, Dolce, Pro TV). Pronosticul neașteptat al lui ”Dodel” Tănase. ”I-am zis și lui Rusescu...”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Steaua – Osmanlispor (ora 20.00, Dolce, Pro TV). Pronosticul neașteptat al lui ”Dodel” Tănase. ”I-am zis și lui Rusescu…”

Steaua o va întâlni astă-seară, de la ora 20.00, pe „Arena Națională”, pe Osmanlispor, în meciul al cincilea din Grupa L a Ligii Europa. Numai victoria îi mai ține în viață pe steliști. Cristi „Dodel” Tănase, ex-stelistul are joacă la Karabukspor, a dat un pronostic neașteptat.

De Octavian Cojocaru,

„Chiar i-am spus lui Raul Rusescu faptul că o să câștige Steaua cu 1-0. Rusescu este un jucător foarte bun, de careu, un jucător clasic număr 9, după părerea mea, care așteaptă orice greșeală din partea adversarului și marchează. Nu cred că va fi intimidat, dar sper să nu marcheze și să piardă meciul acesta. Sincer, e foarte greu ca Steaua să se califice, dar dacă sunt șanse, de ce să nu creadă în ele?”, a declarat Tănase la Dolce Sport.

Rusescu, prima oară adversar pe „Arena Națională”

Steaua are 3 puncte și e ultima, în grupa pe care Osmanlispor o conduce cu 7 puncte. Rusescu va fi prima oară adversar al Stelei pe „Arena Națională”, stadion pe care a marcat goluri memorabile pentru echipa „roș-albaștrilor”. Tănase și Rusescu au jucat aproape patru ani împreună la Steaua.

 

Close
Închide
  Close