MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 14:59

Steve Kerr rămâne la Golden State Warriors. Tehnicianul și-a prelungit contractul cu campioana ligii nord-americane de baschet

Distribuie

Steve Kerr rămâne la Golden State Warriors. Tehnicianul și-a prelungit contractul cu campioana ligii nord-americane de baschet.

Golden State Warriors, campioana en titre a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), a ajuns la un acord cu antrenorul Steve Kerr pentru prelungirea contractului, a anunţat clubul marţi, citat de Reuters.

ESPN relata la sfârşitul lunii iunie că cele două părţi negociau o înţelegere care să facă din Kerr unul dintre cei mai bine plătiţi tehnicieni din NBA.

”Suntem încântaţi să îl avem pe Steve sub contract şi pregătit să conducă echipa în următorii ani”, a declarat preşedintele manager general Bob Myers. ”Sun conducerea sa, am fost norocoşi să câştigăm trei titluri NBA în decurs de patru ani, iar abilitatea sa de a reuşi în toate aspectele postului său este principalul motiv al succesului nostru. Este un antrenor extraordinar, dar, mai important, este o persoană incredibilă”, a mai spus oficialul, citat de Agerpres.

Steve Kerr, patru finale și trei titluri cu Golden State

Steve Kerr, 52 de ani, tocmai a încheiat al patrulea din cei cinci ani ai contractului său în valoare de 25 de milioane de dolari, semnat în 2014. Echipa californiană, cu el la comandă, are un bilanţ de 265 de victorii şi 63 de înfrângeri în cele patru sezoane, cu patru finale şi trei titluri.

Lupta sa cu o boală l-au forţat să rateze mai multe meciuri în ultimele sezoane, inclusiv primele 43 din stagiunea 2015-16, din cauza unor probleme la spate.

Salariile antrenorilor din NBA nu sunt făcute publice în general, dar înţelegerea lui Doc Rivers, înainte de semnarea prelungirii cu Los Angeles Clippers, în mai, era de opt cifre pe an (zeci de milioane de dolari), iar antrenorul lui San Antonio Spurs, Gregg Popovich, ar câştiga circa 11 milioane pe an.


Primarul Băluță amenință Libertatea cu procese, iar ziarul publică o nouă înregistrare în care șoferii firmelor protejate le spun polițiștilor să sune la primar, la domnul Băluță, că știe el!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Unde se tunde omul care discută cu Dumnezeu? La Omenia
Loading...
Comentarii