Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > VIDEO | Suporterii dinamoviști au luat cu asalt hotelul lui Negoiță. I-au adus o cruce și au incendiat peluza

VIDEO | Suporterii dinamoviști au luat cu asalt hotelul lui Negoiță. I-au adus o cruce și au incendiat peluza

Ultrașii din Peluza Cătălin Hâldan au luat cu asalt, miercuri noaptea, hotelul Rin din Capitală, proprietatea lui Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo București.

Nemulțumiți că Dinamo l-a demis pe Mircea Rednic, ultrașii alb-roșii au luat cu asalt hotelul Rin. Aceștia au venit cu fumigene, torțe și o cruce, cu numele lui Negoiţă, dar şi o coroană de flori, scrie GSP.ro.

Suporterii echipei din Ștefan cel Mare au aruncat cu torțe pe gazonul din fața hotelului, flăcările cuprinzând o suprafață destul de mare, așa cum se vede din imaginile postate pe rețelele de socializare.

Dinamoviştii sunt foarte nemulțumiți că Ionuţ Negoiță l-a ales pe Eugen Neagoe în locul lui Mircea Rednic și promit să facă scandal până când situația clubului va fi redresată.

Anul acesta Dinamo a avut cel mai slab sezon din istorie, locul 9 (3 din play-out) reprezentând cea mai slabă clasare din 1948 până în prezent.


Citește și:Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat în decembrie, a promis directorul Metrorex. Magistrala către Aeroportul Otopeni, estimată pentru 2023


Close
Închide
  Close