Mergi direct la conținut »
Tamaş, "PENALUL" din iarbă. Ei sunt "puşcăriaşii" din Ghencea / FOTO&VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Tamaş, "PENALUL" din iarbă. Ei sunt "puşcăriaşii" din Ghencea / FOTO&VIDEO

Tamaş, „PENALUL” din iarbă. Ei sunt „puşcăriaşii” din Ghencea / FOTO&VIDEO

Foarte probabilul transfer al lui Gabi Tamaş la Steaua, ale cărui ultime detalii se negociază acum, măreşte numărul celor care au legături cu gruparea din Ghencea şi, totodată, mari probleme cu legea.

Gabi Tamaş a avut multe derapaje, dar cel mai cunoscut rămâne celebra beţie în urma căreia s-a ales cu un dosar penal, după ce a distrus uşa unui bloc. Mai mult, el a făcut scandal şi în secţia de poliţie (DETALII, AICI) şi încă n-a scăpat de o posibilă condamnare, fiindcă acel proces nu s-a încheiat.

Pentru prima dată în istoria clubului din Ghencea, un jucător riscă să se aleagă cu o condamnare cât timp este legitimat la „roş-albaştri”. Steaua a avut şi are „penali” la toate nivelurile. Până acum nu aveau un jucător cu astfel de probleme, însă acum se acoperă şi acea „gaură”.

Becali, trei condamnări

Gigi Becali, patronul Stelei, este arestat din 20 mai 2013, şi are de stat după gratii, în total, 3 ani şi jumătate. El a primit condamnări în trei procese, „Schimbul de terenuri cu MApN”, „Valiza” şi „Sechestrarea de persoane”. Latifundiarul speră să iasă anul acesta pentru „bună purtare”.

becalicatuse

Mihai Stoica, unul dintre cei opt din „Dosarul Transferurilor”

Mihai Stoica, managerul general din Ghencea, a fost arestat în martie 2014 pentru matrapazlâcurile descoperite în deja celebrul „Dosar al Transferurilor”. Mai mult, singurul oficial din Ghencea care a bătut un suporter al propriei formaţii, mai are o interdicţie de a lucra în fotbal pe o perioadă de cinci ani după ce va ieşi din puşcărie.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

meme

Liderul galeriei a vrut să omoare un om

Nu numai oficialii din Ghencea au avut probleme cu legea, ci şi Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, care va sta în puşcărie 7 ani şi jumătate pentru constituirea unui grup infracţional, violenţe şi şantaj. El şi prietenii săi au intrat peste un om în casă, încercând să-l omoare de faţă cu poliţia!

musto

Şi patronii din umbră, la „răcoare”

„Puşcăria” a fost ca un magnet şi pentru patronii din umbră ai echipei din Ghencea. Atât Viorel Hrebenciuc, eminenţa cenuşie din spatele lui Gigi Becali, cât şi fiul acestuia, Andrei, se află după gratii. Cei doi au plătit avocaţii care au apărat Steaua la UEFA când s-a pus problema excluderii echipei după ce Becali a fost condamnat pentru corupţie în fotbal. În plus, ei au ajutat clubul să semneze un contract de sponsorizare generos. Ambii sunt în arest preventiv într-un dosar legat de retrocedări ilegale. Lista a fost deschisă de alţi stelişti. Teia Sponte şi Leo Strizu au avut şi ei mari probleme cu legea, iar ultimul a stat o scurtă perioadă după gratii în 2004.

andrei

 

Close
Închide
  Close