Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Toate reacțiile după România U21 - Anglia U21, 4-2 la Euro 2019 din Italia. ”Suntem generația de fier”. Rădoi: ”Mbappe Coman mi-a dat o palmă” / FOTO&VIDEO

Toate reacțiile după România U21 – Anglia U21, 4-2 la Euro 2019 din Italia. ”Suntem generația de fier”. Rădoi: ”Mbappe Coman mi-a dat o palmă” / FOTO&VIDEO

Succes istoric pentru fotbalul românesc: 4-2 cu Anglia la Campionatul European U21 din Italia și San Marino. Tricolorii mici sunt la un pas de semifinale, ceea ce ar asigura calificarea la Olimpiada din 2020.

AICI, VIDEO.

Selecționerul Mirel Rădoi, la conferința de presă: ”În această seară, Florinel Coman mi-a dat o palmă pe care o aștept mereu de la elevii mei. Orice jucător care intră trebuie să îmi arate că merită să fie titular. El și-a câștigat dreptul de a fi titular mai departe. Aș fi cel mai fericit dacă aș primi mai multe astfel de «palme». Datorită lui Florinel suntem acum aici. În momentul ăsta chiar e «Original Mbappe»”.

”Mă gândesc… Oare cum au reușit băieții ăștia să alerge atât de mult?
La 2-2, credeam foarte puțin într-o victorie. Fanii din tribune ne-au împins de la spate. Sunt mai mult decât mândru. Mă bucur, pentru că de 55 de ani nu am mai realizat o asemenea performanță. Suntem foarte aproape de a merge la Olimpiadă” – Mirel Rădoi

Florinel Coman, eroul cu Anglia, cu două goluri și un penalty scos: ”Am supraviețuit grație suporterilor, ei ne-au dat putere. Personal, n-am mai trăit un asemenea meci. Rezultatul este cel mai important. Am muncit cu toții și a venit timpul să fim răsplătiți. Ne gândim la meciul cu Franța. Ne bucurăm astăzi, iar de mâine ne pregătim pentru ultima partidă”.

Atacantul George Pușcaș: ”Am rămas fără voce. Prea multe emoții trăite. Nu mă gândeam că dăm patru goluri. Nu știu ce să zic. Jucătorilor, românilor, s-a descoperit o nouă generație, de fier”.

Ianis Hagi: ”Gândul nostru era sî câștigăm. Un egal ne făcea viața grea cu Franța. Când vezi pe teren că poți, mergi până la capăt. Mai avem meciuri de jucat aici”.

”Aceasta va fi echipa națională mare. Toți vor face pasul. Pe viitor, putem să ne gândim că vom avea din nou rezultate senazționale cu echipa națională”, a spus selecționerul naționalei mari, Cosmin Contra, la Digi Sport.

Presa engleză plânge! Aici, ”Daily Mail”.

Cotidianul roz, ”Gazzetta dello sport”: ”România, în paradis”!

Foto: uefa.com

 
 
Close
Close
Închide