Drama lui Asensio. Atacantul care a lucrat cu Gâlcă la Espanyol a fost crescut de tată, după ce mama i-a murit

19 iunie 2017 16:13

Drama lui Marco Asensio. Atacantul care a lucrat cu Gâlcă la Espanyol a fost crescut de tată, după ce mama i-a murit.

Vedetă la naționala Under-21 a Spaniei, Asensio (21 de ani) a lucrat cu Costel Gâlcă, la Espanyol Barcelona, în sezonul 2015-2016. Este sub contract cu Real Madrid, care i-a propus prelungirea contractului cu un salariu de 3,5 milioane de euro pe an. În urmă cu 3 ani, Asensio juca la Mallorca și câștiga puțin peste 1000 de euro pe lună.

Marco Asensio, care are în palmares o Ligă a Campionilor, un titlu în Spania, o Supercupă a Europei și un Mundialito, ascunde o dramă familială.

A marcat sezonul de vis al Madridului. A început sezonul marcând primul gol al Realului, la 3-2 cu Sevilla, în Supercupa Europei, și a terminat tot cu gol anul pentru trupa din Capitală, la 4-1 cu Juventus Torino, în finala Ligii Campionilor, de la Cardiff.

La Europenele de tineret din Polonia, băiatul născut la Mallorca face furori, hat-trick, la 5-0 c u Macedonia.În 2006, tatăl lui Marco s-a întâlnit întâmplător cu Florentino Perez, șeful Realului, căruia i-a transmis:

”Acesta este fiul meu, iar într-o bună zi va juca la Madrid”. În 2011, mama lui Marco, olandeză, a murit de cancer, astfel că Marco a fost crescut de tată, care lucra ca funcționar într-un supermarket.

FC Barcelona l-a ratat pe Asensio. Asta după ce Andoni Zubizarreta a decis să nu investească suma de 4,5 milioane de euro, pentru a-l lua de la Real Mallorca la Barça. Era vara lui 2014.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro