Mergi direct la conținut »
TRANSFER-SURPRIZĂ! N-a mai ajuns la Arsenal Londra, ci la Iaşi!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > TRANSFER-SURPRIZĂ! N-a mai ajuns la Arsenal Londra, ci la Iaşi!

TRANSFER-SURPRIZĂ! N-a mai ajuns la Arsenal Londra, ci la Iaşi!

Antrenorul Ionuţ Chirilă (48 de ani) a adus la formaţia pe care o pregăteşte, CSMS Iaşi, un jucător despre care spunea că se află în atenţia celebrei echipe engleze Arsenal Londra.

Atacantul nigerian Gomo Onduku (20 de ani), de la Concordia Chiajna, s-a înţeles cu oficialii de la CSMS Iaşi în privinţa unui transfer la gruparea din Copou. Onduku a fost dorit în special de antrenorul Ionuţ Chirilă, care l-a avut sub comandă în sezonul trecut, la Concordia Chiajna. În urmă cu un an, Chirilă susţinea că nigerianul îl impresionase pe Arsene Wenger, antrenorul echipei Arsenal Londra: ”Am vorbit cu Arsene Wenger şi mi-a zis că, după 6 luni în Europa, Onduku va face faţă cu brio la Arsenal şi că el face obiectul unui transfer acolo. De el mai sunt interesate Juventus Torino şi Şahtior Doneţk”!

Pe lângă Onduku, CSMS Iaşi i-a mai achiziţionat pe fundaşii Valentin Dima şi Criastian Melinte şi pe mijlocaşul Valentin Coşereanu (toţi trei de la Concordia Chiajna) şi pe mijlocaşul Alexandru Ţigănaşu (de la Astra Giurgiu), De asemenea, ieşenii au mai ajuns la un acord şi cu nigerianul atacantul nigerian Kabilu Akinsola.

În schimb, oficialii ieşeni l -au pus pe liber pe Clement Pălimaru şi mai vor să le rezilieze contractele jucătorilor Bogdan Vişa, Milan Mitici, Gabriel Bosoi şi Iulian Vladu.

Close
Închide
  Close