De Ciprian Iana,

„Este exclus să se mai ţină turneul feminin BRD Bucharest Open în condiţiile aceste pandemii. De altfel, noi nu mai aveam nici o înţelegere cu proprietarul turneului (n.r. – maghiarul Jeno Marky), pentru că anul trecut semnasem doar pentru un an”, a declarat George Cosac pentru Agerpres.

Vicepreședintele Federației Române de Tenis a continuat: “Anul acesta, pentru organizarea în continuare a turneului la Bucureşti urma să discutăm din nou. Dar nu am făcut-o. Aşa că este exclus să mai organizăm anul acesta, nici nu am apucat să ne aşezăm la masă. Turneul mai figurează pe site-ul WTA, dar e o chestiune din oficiu, care a rămas acolo”.

Ţinând cont de ceea ce se întâmplă în toată lumea, nu ne gândim nici la amânarea pentru la toamnă. Turneul nu se va mai ţine la Bucureşti, asta vă pot spune cu certitudine!

George Cosac, vicepreşedintele Federației Române de Tenis

În ceea ce privește organizarea turneului în 2021, George Cosac a declarat: “Abia când se va relua calendarul competiţional vom şti şi noi ce se poate face şi ce nu pentru 2021. Să sperăm că scăpăm cu toţii sănătoşi din toată nebunia asta şi apoi vom vedea ce va mai fi”.

Turneul feminin de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 de dolari, s-a desfăşurat începând cu anul 2014 la Arenele BNR din Capitală.

Citeşte şi:

Prostituatele române au ajuns în stradă după închiderea bordelurilor din Germania

Studiu: Cât rezistă coronavirusul în frigider și în congelator

Românii vor putea merge în Germania pentru strângerea recoltelor. ”Am ajuns la o soluție pragmatică”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare