Mergi direct la conținut »
Turneul de la Madrid. Ana Bogdan, eliminată de Krystina Pliskova, în turul doi al calificărilor. Marius Copil, mai bun ca bielorusul Ivashka
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Turneul de la Madrid. Ana Bogdan, eliminată de Krystina Pliskova, în turul doi al calificărilor. Marius Copil, mai bun ca bielorusul Ivashka

Turneul WTA de la Madrid. Ana Bogdan - Miyu Kato (azi, ora 13.00), în calificări. Și Irina Bara joacă în Spania.

De Daniel Conțescu,

ACTUALIZARE 5 mai

WTA MADRID – calificări (turul doi)

Ana Bogdan (7) – Kristyna Pliskova (10) 6-3, 5-7, 2-6

ATP MADRID – calificări (primul tur)

Marius Copil (7) – Ilya Ivashka 6-4, 3-6, 6-3

ACTUALIZARE 4 mai

WTA MADRID – calificări (primul tur)

Ana Bogdan – Miyu Kato 6-1, 4-6, 6-0
Meciul a durat o oră, 45 de minute și 56 de secunde.

Irina Bara – Kristyna Pliskova 1-6, 2-6
Meciul a durat 54 de minute și 4 secunde.

Sportiva din Sinaia, 25 ani, 67 WTA, joacă azi, pe terenul 7 din complexul Caja Magica de la Madrid, în tentativa de a pătrunde pe tabloul principal la turneul patronat de magnatul român Ion Țiriac. Rivala japoneză are 23 ani și este clasată pe locul 139 WTA. Dacă trece de niponă, Bogdan, cap de serie 7 în calificări, o poate avea ca rivală pe Irina Bara.

Iată, mai jos, ordinea de concurs, de astăzi:

În calificări ia startul și Irina Bara (23 ani, 154 WTA), beneficiară unui wild card din partea organizatorilor. Ea se va duela cu Kristyna Pliskova (Cehia, 26 ani, 74 WTA), tocmai eliminată, joi, de la turneul de la Praga, în sfterturile de finală, de către Mihaela Buzărnescu. Pliskova este cap de serie numărul 10, în calificări. Meciurile disputate de Ana și de Irina contează pentru primul tur preliminar.

AICI, tabloul complet al calificărilor, la turneul dotat cu premii de 6.685.828€ și aflat în categoria Premier Mandatory. Turneul se dispută pe zgură. Primul tur al calificărilor oferă un premiu de 2.325€ plus 2 puncte WTA, iar finalistul își asigură suma de 4.775€ plus 20 puncte WTA. Cine se califică pe tabloul principal se alege cu 7.275€ și 10 puncte WTA (AICI, tabloul principal).

Close
Închide
  Close