Mergi direct la conținut »
Turul Turciei 2019. Irlandezul Sam Bennett a câștigat primele două etape. Eduard Grosu, pe 21 la general
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Turul Turciei 2019. Irlandezul Sam Bennett a câștigat primele două etape. Eduard Grosu, pe 21 la general

Turul Turciei 2019. Irlandezul Sam Bennett a câștigat primele două etape. Eduard Grosu, pe 21 la general

Rutierul irlandez Sam Bennett (BORA - hansgrohe) a câştigat miercuri etapa a doua a Turului ciclist al Turciei şi conduce în clasamentul general al cursei, transmite Reuters.

Bennett a fost cronometrat cu timpul de 4 h 41 min 48 sec pe cei 183,3 km al etapei desfăşurate între Tekirdag şi Eceabat. El a fost urmat de coechipierul său austriac Felix Grossschartner şi columbianul Jhonatan Restrepo (Manzana Postobon Team), ambii în acelaşi timp cu învingătorul.

Românul Eduard-Michael Grosu (Delko Marseille Provence) a terminat etapa pe locul 22, la 14 secunde de câştigător.

Sam Bennett, învingător şi în prima etapă, conduce la general, urmat de Felix Grossschartner, la 14 secunde, şi de Jhonatan Restrepo, la 16 secunde, etc. Grosu se află pe locul 21, la 34 de secunde de lider.

Etapa a treia va avea loc joi, între Canakkale şi Edremit, pe 122,6.

———————

Ciclistul irlandez Sam Bennett (Bora) a câştigat marţi, la sprint, prima etapă a Turului Turciei 2019, desfăşurată pe traseul Istanbul – Tekirdag (156,7 km), românul Eduard Michael Grosu (Delko Marseille Provence) încheind pe un merituos loc 4.

Bennett a fost cronometrat cu timpul de 3 h 32 min 24 sec, fiind urmat în acelaşi timp de danezul Fabio Jakobsen (Deceuninck – Quick Step) şi de australianul Caleb Ewan (Lotto-Soudal). Grosu a fost înregistrat şi el cu acelaşi timp cu învingătorul.

La general, Bennett este urmat de Jakobsen la 4 secunde şi Ewan la 6 secunde. Grosu ocupă locul 7, la 10 secunde de lider.

Etapa a doua va avea loc miercuri între Tekirdag şi Eceabat (183,3 km).

Anul trecut competiţia a fost câştigată de ciclistul spaniol Eduard Prades (Euskadi-Murias).

Ciclistul belgian Victor Campenaerts a bătut recordul orei

 

Close
Închide
  Close