Mergi direct la conținut »
TVR 1 lider de audiență cu semifinala Anglia - Croația de la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > TVR 1 lider de audiență cu semifinala Anglia - Croația de la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018

TVR 1 lider de audiență cu semifinala Anglia – Croația de la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018

TVR 1 lider de audiență cu semifinala Anglia - Croația de la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018.

De Ciprian Iana,

Meciul dintre selecţionatele Croaţiei şi Angliei, a doua semifinală a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a stârnit un interes şi mai mare pentru telespectatori decât prima, cu 127.000 de telespectatori peste prima partidă a acestei faze, fapt care a făcut din TVR 1 din nou lider absolut de audienţă, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cel mai urmărit meci de la CM 2018 a devenit semifinala Croaţia – Anglia, disputată miercuri seara şi transmisă de TVR 1 şi TVR HD. TVR 1 şi-a adjudecat poziţia de lider incontestabil de audienţă şi cu această partidă, pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial.

Meciul la capătul căruia Croaţia s-a calificat în premieră în finala Cupei Mondiale, după prelungiri, a fost vizionat în medie, la TVR 1, de 2.291.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating de 12,8% şi unei cote de piaţă de 29,4%.

Finalul meciului a adus cel mai vizionat minut la nivel național

Ca şi la nivel naţional, pe publicul urban, unu din trei televizoare a fost deschis pe TVR 1 la semifinala Croaţia – Anglia (2-1): mai exact 1.349.000 de telespectatori din oraşe au urmărit jocul (rating 14% şi cotă de piaţă 32,1%). 625.000 reprezintă cifra corespunzătoare publicului comercial, unde TVR 1 a înregistrat un rating mediu de 14,1% şi o cotă medie de piaţă de 39,6%.

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

Finalul partidei care a decis a doua finalistă a Cupei Mondiale din Rusia a adus şi cel mai vizionat minut la nivel naţional: 23,28, când 2.932.000 de telespectatori erau cu ochii pe TVR 1.

Franţa şi Croaţia vor juca finala CM 2018 duminică, în direct la TVR 1 şi TVR HD, începând cu ora 18,00, de pe Stadionul Lujniki, din Moscova. Partida va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

Sâmbătă 14 iulie, de la ora 17,00, tot în direct la TVR 1 şi TVR HD, va avea loc finala mică, dintre reprezentativele Belgiei şi Angliei. Marian Olaianos şi Florin Mihoc vor comenta meciul de la Sankt Petersburg.


Dragoș Sasu, corespondentul Libertatea la Bruxelles, povestește zece lucruri neştiute despre Summit-ul NATO și oferă o interesantă abordare în cifre/ FOTO

Close
Închide
  Close