Mergi direct la conținut »
Șocant: ucigașii lui Marian Cozma o duc bine în pușcărie! Ce fac Raffael Sandor și Gyozo Nemeth
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Șocant: ucigașii lui Marian Cozma o duc bine în pușcărie! Ce fac Raffael Sandor și Gyozo Nemeth

Șocant: ucigașii lui Marian Cozma o duc bine în pușcărie! Ce fac Raffael Sandor și Gyozo Nemeth

Ucigașii lui Marian Cozma o duc bine în pușcărie. Borsonline.hu a dezvăluit că Raffael Sandor și Gyozo Nemeth au o slujbă dorită de mulți deținuți: împart mâncare colegilor de celule din penitenciarul Sopronkőhida.

Raffael Sandor și Győző Németh au o poziție privilegiată în închisoarea din Sopronkőhida, unde lucrează ca distribuitori de alimente!

”Aceasta este o slujbă populară printre deținuți, nu este împovărătoare și oferă o anumită libertate de manevră”, notează presa de la Budapesta.

Raffael și Nemeth împing la căruciorul cu hrană, împart conservele de gulaș sau evaluează rația la carne pui!

Potrivit informațiilor presei maghiare, furnizate de un fost deținut la Sopronkőhida, Raffael e vizitat regulat de membrii familiei ei și a primit mai multe recompense pentru bună purtare care contribuie la scăderea pedepsei.

Raffael Sandor, individul care l-a înjunghiat mortal pe Marian Cozma, şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de stat după gratii. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, în vreme ce pedeapsa de 20 a fost redusă la numai 9. Din care Sztojka a făcut, de fapt, 5!

Singurii care sunt încă în pușcărie sunt Raffael Sandor și Győző Németh.

Eliberat în secret din penitenciarul de la Szombathely pentru bună purtare, Ivan Sztojka tocmai s-a însurat. Pal Gabor, unul dintre ucigașii lui Marian Cozma, ieșise deja din pușcărie. El fusese condamnat în 2012 la 5 ani de închisoare, dar a fost eliberat mai devreme, pentru bună purtare! Când a părăsit penitenciarul Palhalma, pe 4 martie 2016, a fost așteptat de prieteni cu șampanie! Alți complici, Csaba Bihari (4 ani de închisoare), Gergely Péterné (3 ani de închisoare) și Antalik László (2 ani și 8 luni închisoare), sunt și ei liberi.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Citiți și

Close
Închide
  Close