Mergi direct la conținut »
FOTO | Un fotbalist de la Manchester United s-a despărțit oficial de iubită: A fost minunat să te întâlnesc Galerie foto
12imagini
Ştiri Libertatea > Ştiri

FOTO | Un fotbalist de la Manchester United s-a despărțit oficial de iubită: A fost minunat să te întâlnesc

Alexis Sanchez, atacantul echipei Manchester United, a postat un mesaj pe Instagram în care a confirmat despărțirea de iubita lui, Mayte Rodriguez. 

Fotbalistul de 29 de ani și-a luat adio de la frumoasa actrița cu care avea o relație din primăvara anului 2017, potrivit The Sun.

Chilianul a pus pe rețeaua de socializare o prezentare în stilul celor făcute în PowerPoint în care a inserat imagini cu el alături de Mayte în vremurile bune.  Astfel, atacantul și-a anunțat cei 9,5 milioane de urmăritori de pe Instagram că ruptura s-a produs.

„Îţi doresc tot binele din lume. A fost minunat să te întâlnesc şi să împart momente frumoase cu tine, dar am decis ca fiecare să-şi urmeze propriul drum, să-şi urmeze visurile. 

Nu fac în mod obișnuit asta, dar cer respect de la cei care vorbesc fără să știe pentru a face rău pentru că dincolo de toate există familie și copii…respect”, a scris Alexis Sanchez.

Zvonurile cu privire la despărțirea celor doi au început încă de acum câteva luni, când Sanchez a șters imaginile cu Mayte de pe contul lui de Instagram.

Chilianul a fost implicat recent într-un scandal sexual. El a fost acuzat de o tânără că a încercat s-o „cumpere”. Paulina Sobierajska, în vârstă de 20 de ani, susține că a fost abordată de chilian cu întrebarea: „Câţi bani vrei pentru a face dragoste?”.


VIDEO/ Kitty Cepraga și-a investit banii într-un scurtmetraj despre emigranți! Vedeta face actorie, regie și este și producător în Italia


 

Close
Închide
  Close