Mergi direct la conținut »
Un grup de suporteri stelişti cere MApN anchetarea juristului Florin Talpan
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un grup de suporteri stelişti cere MApN anchetarea juristului Florin Talpan

Un grup de suporteri stelişti cere MApN anchetarea juristului Florin Talpan

Un grup de suporteri stelişti cere MApN anchetarea juristului Florin Talpan. Fanii sunt nemulţumiţi de scandalul ”continuu” între Talpan şi conducerea clubului de fotbal al lui Gigi Becali.

Suporterii consideră că, prin declaraţiile sale, Talpan aduce atingere directă superiorilor săi şi statutului de militar, informează dolce-sport.ro.

Un grup de suporteri stelişti a sesizat conducerea MApN, cerând anchetarea juristului CSA Steaua, locotenent-colonelul Florin Talpan, pentru „comportamentul deplasat al acestuia”.

”În calitatea pe care o deţine are obligaţia de a respecta ordinea ierarhică şi stricteţea pe care o oferă statutul de cadru militar în cadrul Armatei Române. A încălcat în mod repetat Ordinul nr. M64 din 2013 cu privire la aprobarea Regulamentului Disciplinei Militare. (…) De asemenea, un alt aspect important, pe care domnul jurist îl ingoră cu desăvârşire este faptul că acesta nu este reprezentatul legal al Clubului Sportiv al Armatei. Aceste ieşiri publice ale domnului Talpan nu fac decât să aducă atingere demnităţii militare şi reduce considerabil respectul pe care noi, în calitate de cetăţeni, îl avem pentru Armată. Este inacceptabil ca acest domn jurist să afirme faptul că el a adus sau a readus faima Clubului Sportiv al Armatei. (…) Având în vedere faptul că acest domn este remunerat din banii publici şi ţinând cont de comportamentul inadecvat al acestuia prin declaraţiile pe care le-a făcut cu privire la superiorii săi vă solicităm să dispuneţi începerea unei anchete interne cu privire la aceste aspecte şi să dispuneţi, în consecinţă, sancţionarea acestuia”, se arată în sesizarea suporterilor.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

În urmă cu trei săptămâni, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, l-a acuzat pe comandantul interimar al CSA Steaua, Cristian Petrea, de neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, de acţiune contrar intereselor statului român şi ale Armatei Române şi de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, pentru că se opune punerii în aplicare a deciziei Curţii de Apel în litigiul cu FC Steaua, prin refuzul de a semna notificările către FRF, LPF şi ONRC.

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele „Steaua” şi „Steaua Bucureşti” în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

Citiți și

Miting pentru Steaua ”adevărată”. Suporterii ies în stradă pe 25 februarie

Close
Închide
  Close