Rapid Viena are în lot mulți tineri cu o cotă bună, iar unul dintre cei care ar putea „exploda” este Dejan Ljubicic, un mijlocaș central în vârstă de 20 de ani, care provine din părinți din Croația și Bosnia. Jucătorul are în „palmares” un episod care nu-i face cinste.

Tânărul Ljubicic nu este doar un jucător promițător, ci și un tânăr cu probleme comportamentale. Rapid Viena l-a împrumutat anul trecut la Wiener Neustadt, iar acolo s-a împrietenit cu Daniel Sudar (20 de ani), alt jucător austriac cu origini croate.

Dejan Ljubicic, de la Rapid Viena, a fost închis la finalul anului trecut! Tânărul austriac are o cotă bună

Cei doi tineri, catolici fiind, au vandalizat o moschee din orășelul Kiseljak, din Bosnia Herțegovina. Tinerii au oprit mașina cu care călătoreau în fața respectivei moschei, au coborât, au aruncat „proiectilele”, apoi au fugit de la fața locului.

Cei doi au fost înregistrați de o cameră de luat vederi de la o clădire din apropiere. Astfel au fost recunoscuți de autorități, care i-au „legat” a doua zi.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2017. Imediat după acest act huliganic, cei doi au fost reținuți. Fiind cetățeni ai Austriei, au fost rapid eliberați.

Cei doi vandali au mers la imamul local, Nermin Megremici, pentru a-și prezenta scuze pentru actul lor de vandalism. Ei au spus că nu consumaseră alcool, deși obiectele aruncate au fost chiar sticle de bere!

Până la urmă, cei doi au fost iertați. Dejan Ljubicic, jucător care va împlini 21 de ani pe 7 octombrie, are o cotă de 3 milioane de euro.


Citește și: Zeci de instituţii încalcă legea. Nu şi-au desemnat purtători de cuvânt sau refuză să le dezvăluie numele

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor