De Ciprian Iana,

Partida a fost suspenată la pauză, după ce fanii de la Rayo l-au insultat încontinuu pe Roman Zozulya, atacant la Albacete

”Zozulya, ești un nazist nenorocit!”, au strigat pe durata întregii prime reprize fanii lui Rayo la adresa vârfului ucrainean.

”A fost doar o glumă”, au încercat fanii să dreagă busuiocul, însă ”gluma” n-a fost gustată de arbitru, care a decis suspendarea meciului pentru scandări cu tentă nazistă.

”Vrem să condamnăm categoric insultele pe care o parte a fanilor le-au scandat unui jucător al adversarilor. Fotbalul ar trebui să fie despre unitate, nu separare. Am vorbit cu Zozulya și l-am îmbrățișat, pentru că este om și merită respect”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele celor de la Rayo, Raúl Martín Presa.

Această aversitate a suporterilor lui Rayo la adresa lui Zozulya este însă mai veche. Împrumutat de Betis Sevilla la Rayo Vallecano în 2017, Zozulya n-a ”rezistat” în lot decât câteva ore.

Asta pentru că fanii au luat foc la auzul transferului, după ce, în trecut, Zozulya a fost fotografia cu un simbol asemănător cu al unei formațiuni neo-naziste din Ucraina

Cu toate că fotbalistul a negat mereu asocierea cu organizațiile de extremă dreaptă, fanii lui Rayo au apărut la antrenament cu un banner cu mesajul: Cartierul nostru nu e un loc pentru naziști!”.

În septembrie 2017, Zozulya a ajuns la Albacete, din postura de jucător liber de contract, notează Digi Sport.

Citeşte şi:

Gică Hagi, dezvăluiri explozive din cantonamentul echipei naționale: ”Morman de băutură”

Dumitru Dragomir aruncă bomba: ”E un proiect pentru cumpărarea lui Dinamo și eu să conduc clubul”

Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sporturilor, a fost insultată și stropită cu apă de suporteri, la un meci de fotbal

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor

Urmărește cel mai nou VIDEO