Mergi direct la conținut »
Usain Bolt a trecut la fotbal! Celebrul atlet a debutat în campionatul australian
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Usain Bolt a trecut la fotbal! Celebrul atlet a debutat în campionatul australian

Usain Bolt a trecut la fotbal! Celebrul atlet a debutat în campionatul australian

Usain Bolt a trecut la fotbal! Celebrul atlet a debutat în campionatul australian.

De Ciprian Iana,

Fostul mare atlet jamaican Usain Bolt a debutat ca fotbalist profesionist, jucând vineri pentru echipa australiană de primă divizie Central Coast Mariners, informează France Football.

Fostul sprinter, în vârstă de 32 de ani, de opt ori campion olimpic, deţinător al recordurilor mondiale la 100 şi 200 m, a intrat în joc în minutul 71 al meciului amical pe care Central Coast Mariners l-a câştigat cu 6-1 împotriva unei formaţii de amatori, Coast Select.

Echipa sa, care conducea cu 6-0, a luat gol puţin după intrarea în joc a jamaicanului, în faţa a aproape 10.000 de spectatori, la periferia de nord a oraşului Sydney.

Usain Bolt a trecut la fotbal: ”A fost așa cum m-am așteptat”

„A fost bine. A fost aşa cum m-am aşteptat. Publicul m-a motivat mult. (…) Mulţumesc lui Mariners că îmi oferă această şansă. Acum încerc doar să mă obişnuiesc cu jucătorii, e un moment extraordinar să intru pe teren şi să joc un meci de fotbal profesionist”, a declarat Bolt după meci.

Bolt a estimat că va avea nevoie „probabil de patru sau cinci luni” pentru a se pune la punct cu condiţia fizică, scrie Reuters.

După ce s-a retras de pe piste anul trecut, Bolt s-a antrenat cu echipele Borussia Dortmund (Germania), Mamelodi Sundowns (Africa de Sud) şi Stromsgodset (Norvegia), notează Agerpres.


Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov

Close
Închide
  Close