MENIU CAUTĂ

Valentin Lazăr s-a întors la Dinamo. Al-Sailiya a renunțat la transferul definitiv al mijlocașului

Distribuie

Valentin Lazăr s-a întors la Dinamo, după ce a picat transferul definitiv în Qatar. Mijlocașul de 27 de ani fost împrumutat la Al-Sailiya jumătatea sezonului trecut, perioadă pentru care Dinamo a primit 200.000 de euro.

Arabii ajunseseră, de curând, la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pentru transferul definitiv al fotbalistului, dar echipa din Qatar nu a mai achitat, în cele din urmă, 350.000 de euro pentru perfectarea transferului. 

„Încă nu s-a pregătit cu noi, trebuie să revină în țară. O să vorbesc cu el. Da, contez pe el pentru acest sezon. Înainte să plece în Qatar, a marcat multe goluri și s-a cerut cartea verde pentru el”, a spus Contra, pentru Gazetă.

Vali Lazăr este al doilea fotbalist împrumutat sezonul trecut care a revenit în această vară la Dinamo, după Paul Anton, căruia Getafe nu i-a activat clauza de cumpărare definitivă.

Cei doi jucători întăresc serios echipa lui Contra, care în turul 3 preliminar din Europa League va da piept cu Athletic Bilbao (turul pe 27 iulie, la București, returul pe 3 august, la Bilbao).

Citește și: O nouă zi liberă pentru români! Minivacanță de 4 zile, în curând

Citește mai multe despre valentin lazăr, Dinamo, Liga Europa și Liga I pe Libertatea.

Comentarii