Mergi direct la conținut »
Vești bune pentru Dănuț Lupu. ”Starea lui de sănătate s-a ameliorat ușor. Vorbește zilnic cu soția și cu fiul”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Vești bune pentru Dănuț Lupu. ”Starea lui de sănătate s-a ameliorat ușor. Vorbește zilnic cu soția și cu fiul”

Veștile despre starea de sănătate a fostului fotbalist Dănuț Lupu (48 de ani) sunt ceva mai bune. Dar, medicii rămân în continuare rezervați.

”Starea sănătății pacientului s-a ameliorat ușor. Lucrurile merg spre bine, iar de luni încolo ar putea fi externat. Vorbește în fiecare zi cu fiul și cu soția. Este ținut în continuare pe perfuzii și mănâncă doar iaurt”, a dezvăluit surse medicale.

Fostul internaţional, component al lotului naţionalei la Coppa del Mondo 1990, a fost internat de urgență, sâmbăta trecută, cu o dublă pneumonie, la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București. 

Lupu a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni.  

”E puţin nervos pentru că nu se mai află sub influenţa sedativelor şi organismul are nevoie de tutun! El fuma câte două pachete de ţigări pe zi. Dănuţ ar fi vrut să plece încă de zilele astea din spital, dar medicii nu l-au lăsat, chiar dacă a depăşit faza critică. În câteva zile se va simţi şi mai bine. Poate că de luni ar putea să părăsească spitalul”, a dezvăluit pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului fotbalist, citat de Prosport. 

Close
Închide
  Close