Mergi direct la conținut »
VIDEO / A bătut Grecia, dar s-a întors la munca de jos! Căpitanul Insulelor Feroe lucrează pe șantier
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / A bătut Grecia, dar s-a întors la munca de jos! Căpitanul Insulelor Feroe lucrează pe șantier

VIDEO / A bătut Grecia, dar s-a întors la munca de jos! Căpitanul Insulelor Feroe lucrează pe șantier

Insulele Feroe a dat lovitura în preliminariile EURO 2016, reușind să învingă Grecia cu 1-0, chiar la Atena.Cu toate acestea, jucătorii s-au întors la meseriile cu care se ocupă zi de zi.

Este și cazul căpitanului Frodi Benjaminsen.

Federația din Insulele Feroe a publicat pe pagina oficială de Facebook un reportaj cu omul numărul 1 al naționalei, muncitor pe șantier.

”Nu mă consider un star. Asta e o zi ca oricare alta. O zi de luni la muncă. Atâta tot. E foarte plăcut sentimentul, după această victorie, toată lumea ne felicită. N-a fost întotdeauna plăcut să aud numai reacții sarcastice la adresa echipei noastre. Acum, totul este pozitiv”, a declarat căpitanul feroezilor, care a adăugat: ”Atâta timp cât suntem la statutul de amatori, facem toate antrenamentele în timpul liber. E o diferență mare între amatori și profesioniști”.

 

 Reprezentativa Insulelor Feroe face parte din Grupa F a preliminariilor EURO 2016, alături de România, Grecia, Ungaria, Finlanda și Irlanda de Nord.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close