De Dana Aramă,

Ziua de 15 octombrie 2017 a fost, pentru fotbalistul Adrian Mutu, una dintre cele pe care nu le va putea uita prea curând.

Briliantul și-a creștinat băiețelul pe care îl are cu Sandra, Tiago.

Nașii de botez ai fiului lui Adrian Mutu și al Sandrei sunt Beatrice și Eduard Stăncioiu, portar la FCSB.

După botezul micuțului a avut loc cununia religioasă a lui Adrian Mutu și a partenerei sale de viață, Sandra. Cei doi i-au avut părinți spirituali pe antrenorul Echipei Naționale a României, Cosmin Contra, supranumit „Guriță”, și pe soția acestuia, Alina, cea care apare foarte rar în public, preferând discreția.

La petrecerea de botez a lui Tiago, un moment emoționant a fost cel în care au venit ursitoarele. Costumate una într-o rochie de culoare albastră, iar cealaltă în rochie de culoare, două dintre ursitoare i-au făcut urări micuțului Tiago.

Băiețelul a stat tot timpul în brațele mamei sale Sandra. Lângă cei doi, pe ring, s-au aflat Adrian Mutu, nașii de cununie Cosmin Contra și soția sa, Alina, și nașii de botez, Beatrice și Eduard Stăncioiu.

Micuțul Tiago a fost fascinat de ursitoare. A fost foarte cuminte și foarte atent la ce se petrecea, fără să-și ia ochii de la acestea.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO