Mergi direct la conținut »
VIDEO | Rică Răducanu a fost în galeria fanilor români de la Rouen: ”N-avem marfă!”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | Rică Răducanu a fost în galeria fanilor români de la Rouen: ”N-avem marfă!”

VIDEO | Rică Răducanu a fost în galeria fanilor români de la Rouen: ”N-avem marfă!”

Fostul mare portar Rică Răducanu a făcut parte din galeria tricoloră care a susținut echipa de Fed Cup a Românei în semifinala cu Franța, pierdută de Halep și compania, scor 2-3, la Rouen.

”Am fost invitat de Aurică Munteanu, fostul meu coleg de la Sportul Studențesc. Suporterii români au creat o atmosferă extraordinară, ziceai că suntem acasă. Nici în România nu vezi o galerie atât de frenetică”, a precizat Rică Răducanu pentru Libertatea.

Legendarul goalkeeper regretă că fetele nu s-au calificat în finală:

”Degeaba a câștigat Simona Halep două meciuri, pentru că nu avem marfă. E greu fără să ai o rachetă secundă competitivă. Înainte de meci, tatăl Simonei îmi spunea că avem asigurate două victorii, prin fata lui, dar nu știa cum o obținem pe cea de-a treia.

Cu toate astea am avut o șansă mare la dublu, când am condus cu 4-3 în setul decisiv, dar n-am avut noroc. Franțuzoaicele au dat câteva mingi pe tușă. Simona a vrut să joace neapărat la dublu. Nu mă pricep, dar cred că lui Segărceanu nu i-au ieșit socotelile. Mai bine o lăsa pe Buzărnescu să joace și al doilea meci la simplu, și o păstra pe Begu pentru dublu.

Unii români au început să plece și să înjure când au văzut că Irina Begu nu o poate bate pe Pauline Parmentier. Simona era cu ochii în lacrimi. E frustrant pentru ea să câștige două meciuri, dar echipa să piardă”.

Franţa a învins România cu scorul de 3-2, duminică, la Rouen, în semifinalele Fed Cup. Sâmbătă, în meciurile de simplu, Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, iar Caroline Garcia a trecut de Mihaela Buzărnescu în două seturi, cu 6-3, 6-3.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Duminică, în primul meci de simplu, Halep a învins-o pe Garcia cu 6-7 (6), 6-3, 6-4, iar apoi Pauline Parmentier a câştigat cu 6-3, 2-6, 6-2 în faţa Irinei Begu.

La dublu, Mladenovic şi Garcia au învins perechea Halep/Niculescu cu 5-7, 6-3, 6-4.

Căpitanul Franţei consideră că Mladenovic şi Garcia au reuşit să o epuizeze pe Halep în meciurile de simplu


Citește și: Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

Close
Închide
  Close