MENIU CAUTĂ
22 Mai. 2018 17:06

Viorel Hizo și Gheorghe Craioveanu sunt ambasadorii finalei Cupei României la fotbal

Distribuie

Viorel Hizo și Gheorghe Craioveanu sunt ambasadorii finalei Cupei României la fotbal. Cei doi vor prezenta publicului de pe Arena Naţională trofeul înaintea startului meciului FC Hermannstadt - CS Universitatea Craiova, programat duminică, 27 mai, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Fostul antrenor Viorel Hizo va reprezenta FC Hermannstadt, iar fostul internaţional Gheorghe Craioveanu, CS Universitatea Craiova, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul formaţiei Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanică în anul 1991.

Gheorghe Craioveanu a evoluat între 1991 şi 1995 la Universitatea Craiova, pentru care a disputat 129 de partide şi a marcat de 61 de ori. Craioveanu a câştigat de două ori titlul de golgheter al Ligii 1, în 1994 şi 1995, şi a cucerit trofeul Cupei României în 1993.

FRF va aduce trofeul la Craiova în cursul zilei de miercuri 23 mai, alături de antrenorul echipei din Bănie, Devis Mangia, şi de câţiva dintre fotbaliştii Universităţii Craiova, iubitorii fotbalului având ocazia să ia autografe şi să facă poze cu idolii lor.

Finala Cupei României 2018 se joacă pe Arena Națională. Supercupa României se va disputa la Craiova.


Citește și: EXCLUSIV/ Sergiu Băhăian, „călăul de boschetari', primul interviu din penitenciar: „Lăcomia m-a împins să fac asta' – VIDEO

Citește mai multe despre gheorghe craioveanu, Viorel Hizo și Cupa Romaniei pe Libertatea.

Comentarii