De Razvan Ionascu,

«Locul 4 până la finalul turului»

Cât timp credeţi că va rămâne Stan la Steaua?
Va rămâne mult timp. E un bun profesionist şi care nici nu a venit cu pretenţii financiare mari. Singura lui condiţie a fost aceea de a fi lăsat să pregătească echipa cum ştie el mai bine, iar patronul a acceptat acest lucru.
Ce loc va ocupa Steaua la finalul acestui tur?
Va avansa. Această pauză îi va da posibilitatea lui Ilie să-i antreneze mai bine pe jucători. După tur, vom fi între primele patru.

L-a vrut pe Gică Hagi

Aşa cum Libertatea a scris imediat după meciul AEK Larnaca – Steaua (1-1), din Europa League, prima variantă a patronului Gigi Becali pentru înlocuirea antrenorului israelian Ronny Levy a fost Gică Hagi. “Eu îl voiam pe Hagi, dar mi-am adus aminte de Ilie şi i-am telefonat. A acceptat imediat”, a confirmat Gigi la DigiSport.

Puiu Iordănescu, manager

Patronul Stelei a dezvăluit că s-a înţeles cu Anghel Iordănescu (61 de ani, foto) – să preia din iarnă funcţia de manager al echipei: “Am vrut să nu apară discuţii că schimbarea în bine a fost datorită lui Puiu şi nu graţie lui Ilie Stan”. “Generalul” e cel care mediază conflictul dintre Gigi Becali şi MApN privind stadionul din Ghencea.

Îi «omoară» la munte

Stan a profitat de pauza competiţională şi şi-a dus elevii la munte. Roş-albaştrii au ajuns, marţi, la Săcele (Braşov) şi s-au cazat la Hanul Mureşenilor. Echipa face două antrenamente pe zi pe stadionul din localitate! Stan a dovedit că e “SparStan” încă de la început. “Toată lumea se uită la mine şi face ce fac eu! Trageţi de voi, altfel nu vedeţi minge”, le-a strigat, conform ProSport, Ilie elevilor săi.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă