Mergi direct la conținut »
Vlad Iordăchescu a arbitrat meciul care ne-a trimis la Cupa Mondială! Spaniolii l-au alergat pe teren ca să-l bată! | VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Vlad Iordăchescu a arbitrat meciul care ne-a trimis la Cupa Mondială! Spaniolii l-au alergat pe teren ca să-l bată! | VIDEO

Vlad Iordăchescu a arbitrat meciul care ne-a trimis la Cupa Mondială! Spaniolii l-au alergat pe teren ca să-l bată! | VIDEO

Vlad Iordăchescu a arbitrat meciul care ne-a trimis la Cupa Mondială! Spaniolii l-au alergat pe teren ca să-l bată! 

Scandal de proporții la Bruxelles, unde a avut loc meciul de rugby Belgia – Spania, scor 18-10, care ne-a asigurat calificarea directă la Cupa Mondială.

La finalul jocului, enervați de maniera românului, interesat direct de un eșec al ibericilor, aceștia din urmă l-au alergat pe tot terenul ca să-l bată! Federația iberică a anunțat că va face o plângere la federația europeană (condusă de românul Octavian Morariu), pretinzând că, după ce au bătut România, pe 19 februarie au solicitat, fără succes, schimbarea brigăzii pentru acest joc (oficializată din ianuarie).

Vlad Iordăchescu a arbitrat meciul care ne-a trimis la Cupa Mondială! ”Ne-a oprit atacurile!”

Jucătorii au vrut să-l bată pe român la propriu, iar jurnaliștii l-au „bătut” cu cuvintele. 

Jurnaliștii de la cotidianul Marca au scris că: ”Ne-a oprit atacurile de fiecare dată, în timp ce belgienilor le-a asigurat mereu continuitate.

Placajele înalte ale adversarilor le-a văzut abia pe finalul meciului. Cel mai mult ne-a afectat însă fragmentarea, n-am reuşit să ne dezvoltăm jocul”.

Site-ul abc.es a subliniat: ”Una e să joci încărcat cu tensiunea importanţei rezultatului, iar alta să joci împotriva tuturor elementelor.

Cad capete după cazul ursului lăsat în agonie şi apoi împuşcat. Reacția Ministerului de Interne
Recomandări

Cad capete după cazul ursului lăsat în agonie şi apoi împuşcat. Reacția Ministerului de Interne

Cu 15-le belgian, mocirla şi zăpada ne-am putut lupta, însă nu am avut nicio şansă în faţa arbitrajului lamentabil al românului Vlad Iordăchescu.

E păcat că, într-un asemenea sport precum rugby-ul, unde fiecare are respect pentru persoana de lângă el, să se întâmple astfel de lucruri.

Selecţionerul nostru ne-a avertizat de ceva timp că nu era o idee înţeleaptă să fie delegat un arbitru român la un astfel de meci”.

Una peste alta, totuși, Spania n-a marcat 70 de minute, fiind fost condusă cu 15-0 pe micul Heysel, din Bruxelles.

Interesant mai e și amănuntul că Spania a bătut în Rusia, 20-13, dar în ultimele secvențe arbitru irlandez Frank Murphy nu a văzut pur și simplu un eseu al gazdelor, care, dacă era transformat, ar fi adus egalarea pe tabelă.

România, echipă care n-a ratat prezența la nici un turneu final, a fost ajutată, indirect, de acest rezultat să ajungă la Cupa Mondială, unde va face parte dintr-o grupă cu Japonia (țara gazdă), Irlanda (câștigătoarea Turneului Celor 6 Națiuni) și o echipă care vine din calificări.


CITEȘTE ȘI: 

Cine este Anamaria Tulumb, iubita lui Răzvan Burleanu. Postează rețete vegetariene, dar merge și la shaormerie / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close