Mergi direct la conținut »
Voluntari - Steaua 2-3. Lui Reghe nu-i place ceea ce vede: ”Din nou, un meci foarte slab făcut de noi”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Voluntari - Steaua 2-3. Lui Reghe nu-i place ceea ce vede: ”Din nou, un meci foarte slab făcut de noi”

Voluntari – Steaua 2-3. Lui Reghe nu-i place ceea ce vede: ”Din nou, un meci foarte slab făcut de noi”

LIGA 1

De Daniel Conțescu,

VOLUNTARI – STEAUA 2-3

LAURENȚIU REGHECAMPF, antrenor la Steaua

”Din nou, un meci foarte slab făcut de noi. Mai ales pe partea de apărare. Nu-mi place. Avem prea mulți jucători care nu înțeleg acest lucru. Nu știu de ce, pentru că asta facem zi de zi, la antrenamente. L-am schimbat pe Tamaș, pentru că avea galben și a fost amenințat de arbitru că, la următorul fault, primește roșu. Mi se pare inadmisibil așa ceva!”.

”Pe Golubovici l-am odihnit. Trebuia să-i dăm pauză. Nu mai avem timp. Trec etapele și nu avem un joc foarte bun. Nu-mi place. Trebuie să pui suflet. Niciun meci nu este simplu! Așa, să stăm pe teren, să jucăm cu călcâiul putem să jucăm și noi”.

”Am avut foarte multe ocazii în prima repriză, păcat că nu am marcat două sau trei goluri. Nu ajungem doar talentul, nu se poate să joci numai pe călcâie. Îți trebuie și devotament, dăruire… N use poate să tratăm meciul cu atâta ușurință. Când echipa e pregătită pentru luptă…”.

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa
Recomandări

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa

 

”Obiectivul nostru este câștigarea campionatului. Întâlnim o ehcipă puternică, dacă nu intrăm cocnentrați, o să avem multe probleme”.

DE AMORIM, mijlocaș la Steaua

”Am luat gol prea ușor, dar ne-am revenit. Am simțit că m-a lovit, am căzut. Dacă nu mă lovea, nu cădeam. Eu sunt jucător nou la echipă, cred că nu ne înțelegem. Avem nevoie de timp, să facem bine. Antrenorul e supărat că am laut prea ușor și prea repede. La Steaua, trebuie să câștigi bine”.

ADI POPA, mijlocaș la Steaua

”Cu noi, toate echipele își dau viața. N-am făcut un meci prea strălucit. Importantele sunt puncte. Avem 3 puncte față de locul 2. Vom arăta cu totul altă față cu Craiova și sper să ne ducem la 6 puncte. Va veni și pauza. Ne-au tot înjurat niște spectatori, dar noi mergem mai departe. Meciurile din Europa nu seamănă cu meciurle din Liga 1. Acolo se joacă deschis, nu se face antijoc. Acolo e care pe care și va fi alta meci”.

 

 

Close
Închide
  Close