Deţinătoarea celor mai multe titluri de campioană a Europei (13) a fost călcată în picioare de PSG, scor 0-3, miercuri seară, pe Parc des Princes, sub privirile încântate ale președintelui Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani.      

În lipsa starurilor Neymar, Cavani şi Mbappe, eroul Parisului a fost Angel Di Maria. Fostul jucător al Realului a reuşit o “dublă” în prima repriză (14, 33), iar rezultatul final a fost stabilit de belgianul Thomas Meunier în prelungiri (90+1).

Angel Di Maria a fost omul meciului Photo by David Niviere/ABACAPRESS.COM

Pus sub presiune după începutul slab de sezon al “galacticilor”, Zinedine Zidane și-a criticat dur jucătorii: “PSG ne-a depăşit în toate compartimentele, însă ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost lipsa noastră de intensitate în joc, iar la acel nivel al competiţiei, acest lucru nu este posibil”.

Zinedine Zidane a fost readus pe banca lui Real Madrid ca un salvator. În 2018 a părăsit echipa aureolat cu trei trofee Champions League cucerite consecutiv în 2016, 2017, 2018 Photo by David Niviere/ABACAPRESS.COM

În schimb, Parisul e vesel. “Echipa a reuşit o evoluţie de înalt nivel şi suntem fericiţi. Faptul că s-a spus că nu suntem favoriţi fără Neymar, fără Mbappe, fără Cavani, acest lucru ne-a ajutat probabil. Avem o echipă mare acum, am câştigat personalitate”, a declarat tehnicianul lui PSG, Thomas Tuchel.

Citeşte şi:

Liga Campionilor, prima etapă a grupelor. Rezultate. PSG, spectacol cu Real. Juve, egalată la Madrid de Atletico

CFR Cluj – Lazio 2-1, în prima etapă a grupei E din Europa League. Deac, dintr-un penalty ușor acordat, și Omrani au întors scorul!

Nicolae Stanciu a jucat excelent la Milano, în Inter – Slavia Praga, 1-1. «Trebuia să obținem victoria»

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult