După ce duminică seară circa 70.000 de persoane au protestat împotriva Guvernului Grindeanu, luni seară numai circa 1.000 de persoane s-au adunat în fața Palatului Victoria, pentru a-și striga nemulțumirile. O contramanifestație a avut loc în fața Palatului Cotroceni, unde circa 200 de persoane au protestat din nou împotriva șefului statului.

UPDATE ora 21:55. Ca în fiecare seară, la ora 21:00, protestatarii din Piața Victoriei au aprins lanternele telefoanelor și au intonat imnul României.

Oamenii au ieșit în stradă și în alte orașe din țară. La Cluj, au protestat circa 300 de oameni, în timp ce în Sibiu au manifestat peste 200 de persoane.

De partea cealaltă, la Palatul Cotroceni, circa 200 de persoane au protestat împotriva șefului statului.

UPDATE ora 20:05. La această oră, sunt câteva sute de persoane care protestează în Piața Victoriei, în fața Guvernului. În același timp, la Palatul Cotroceni, protestează circa 100 de persoane care cer demisia președintelui Klaus Iohannis.

[libgallery id=”1743327″]

FOTO: Vlad Chirea

Totodată, după ora 17, aproximativ 30 de persoane protestau și în faţa Palatului Cotroceni împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. Ei cer demisia şefului statului şi manifestă în favoarea guvernului Grindeanu.

Ciucă și Bode, acuzați că se înțeleg cu PSD fără să se consulte cu partidul, după scandalul pragului pentru abuz în serviciu, adoptat în Senat. „S-a făcut semnul cu degetul să votăm”
Recomandări
Ciucă și Bode, acuzați că se înțeleg cu PSD fără să se consulte cu partidul, după scandalul pragului pentru abuz în serviciu, adoptat în Senat. „S-a făcut semnul cu degetul să votăm”

UPDATE 18:40. Jandarmii l-au luat și l-au legitimat pe un protestatar care se manifesta în mod agresiv la Palatul Cotroceni.

UPDATE. A 14-a zi de proteste în Capitală. Circa 1.000 de oameni s-au adunat din nou în Piața Victoriei și circa 200 la Palatul Cotroceni / FOTOIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Vlad Chirea

Manifestanţii de la Palatul Cotroceni scandează lozinci împotriva preşedintelui Iohannis şi de susţinere a guvernului. În zone au fost trimise forţe ale Poliţiei şi Jandarmeriei pentru a supraveghea protestul.