MENIU CAUTĂ

5 motive pentru care merită să zâmbești mai des

Distribuie

Te-ai întrebat vreodată de câte ori zâmbești sau râzi într-o singură zi? Dacă nu ți-ai pus încă această întrebare, nu-i nicio problemă! Important este să râzi cât mai mult, în fiecare zi, deoarece ai doar de câștigat! Descoperă, în continuare, cinci dintre cele mai importante motive pentru care merită să râzi cât mai des.

Râdem înainte să vorbim

Primul lucru pe care îl face un copil după ce se naște este să plângă. Următorul lucru important din viața unui nou născut este râsul.  Astfel, înainte să poată să vorbească, orice om râde.

Râsul eliberează endorfine

De fiecare dată când râdem, creierul nostru produce anumite substanțe, numite și endorfine. Aceste proteine sunt eliberate în sânge și ne ajută să luptăm cu stresul și, totodată, ne îmbunătățesc sistemul imunitar. De asemenea, endorfinele ne ajută să avem o stare generală mai bună, deoarece ne scapă de depresie și de frică. În afara râsului, există și alte modalități prin care să stimulăm natural producția de endorfine, cum ar fi dansul sau consumul anumitor alimente și băuturi.

Râsul ne face să arătăm mai bine

Reprezentații sexului opus sunt mai atrași de tine când râzi cu poftă. Anumite studii internaționale au arătat, de exemplu, că bărbații sunt de părere că femeile care nu poartă machiaj, dar râd mult, sunt mult mai interesante pentru ei comparativ cu femeile machiate perfect, dar care nu schițează niciun zâmbet.

Râsul ne ajută să ne angajăm mai ușor

Oamenii care zâmbesc mult și arată bine își găsesc mai ușor de lucru și, de asemenea, sunt promovați mai des decât persoanele cu un fizic neatrăgător, după cum arată alte cercetări realizate la nivel global. Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă sau să ocupi  o funcție mai înaltă în cadrul companiei pentru care lucrezi, ar fi bine să începi să râzi mai mult.

Râsul are grijă de inimile noastre

Râsul nu doar că ne face să vedem viața dintr-o altă perspectivă, dar ne ajută și să trăim mai mulți ani. Râsul dilatează vasele de sânge și ține departe de noi atacurile de cord.

Cum obții un zâmbet de Hollywood

În cazul în care aspectul dinților tăi te împiedică să zâmbești mai des, ar fi bine să mergi cât mai repede la o consult stomatologic profesioniști. Înainte de toate, specialiștii clinicii stomatologice se vor asigura că dantura ta va primi cele mai bune tratamente astfel încât dinții tăi să se însănătoșească rapid. Apoi, medicii stomatologi îți vor recomanda mai multe soluții prin care să obții un zâmbet de Holywood.

 

Comentarii