Mergi direct la conținut »
Un canadian a câștigat 2 milioane de dolari la loterie în ziua în care s-a pensionat și și-a sărbătorit ziua de naștere
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un canadian a câștigat 2 milioane de dolari la loterie în ziua în care s-a pensionat și și-a sărbătorit ziua de naștere

Un canadian a câștigat 2 milioane de dolari la loterie în ziua în care s-a pensionat și și-a sărbătorit ziua de naștere

Un canadian a câștigat 2 milioane de dolari la loterie în ziua în care s-a pensionat și și-a sărbătorit ziua de naștere. Pentru Ping Kuen Shum din Vancouver, 28 aprilie este cu siguranță cea mai norocoasă zi din viața lui.

Ping Kuen Shum povestește că pe data de 28 aprilie, ziua sa de naștere și anul acesta, ultima zi de muncă înainte de pensie, s-a simțit norocos și a cumpărat un bilet la loterie. Seara a aflat că toate cele șase numele alese au fost extrase și că a devenit câștigătorul a 2 milioane de dolari canadieni (1,5 milioane de dolari americani).

Fericitul câștigător a declarat că din acești bani va face o călătorie în China și restul îi va împărți cu familia și se va asigura că va avea o pensie liniștită.

„Este de necrezut că toate cele trei evenimente s-au întâmplat în aceeași zi. Am muncit din greu atâția ani și aștept cu nerăbdare să mă bucur de această avere alături de familia mea”, a spus Ping.

Numerele câștigătoare ghicite de Ping au fost 09, 12, 13, 18, 21 și 29.

British Columbia Lottery Corporation (BCLC) a calculat șansele de a nimeri toate cele șase numere ca unul în 13.988.316.

Vârsta și ocupația lui Ping nu au fost făcute publice de BCLC în baza unui acord de confidențialitate senmant cu acesta.

La sfârșitul lunii martie, o tânără canadiancă din provincia Quebec a câștigat 1.000 de dolari pe săptămână pentru tot restul vieții ei cu un bilet la loterie cumpărat cadou la împlinirea a 18 ani.


Citește și: Șapte țări în 6 ani, de dragul cercetării. Românul care face propulsoarele spațiale în Singapore: „Nu am fost un copil excepțional, dar am muncit mult”


 

Close
Închide
  Close