Mergi direct la conținut »
VIDEO | Descoperirea șocantă făcută de o femeie. A crezut că e un animal, dar era de fapt un nou-născut abandonat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Descoperirea șocantă făcută de o femeie. A crezut că e un animal, dar era de fapt un nou-născut abandonat

VIDEO | Descoperirea șocantă făcută de o femeie. A crezut că e un animal, dar era de fapt un nou-născut abandonat

Băiețelul abandonat a fost descoperit în fața unei uși, la primele ore ale dimineții, de către o femeie care a crezut în primă fază că în punga de plastic este un animal.

Ea a sunat la numărul de urgență și, în câteva minute, polițiștii au ajuns la locul unde a fost găsit bebelușul cu cordonul ombilical încă atașat, în districtul La Tablada, în Argentina.

Deși nou-născutul nu mai respira, ofițerii Sonia Taburda și Sonia Calderon, cu ajutorul ofițerilor Sasha Duvini și Juan Tazara, i-au dat copilului primul ajutor, reușind, încet încet, să-l resusciteze.

Odată ce au fost siguri că băiețelul respiră, l-au transportat de urgență la secția de pediatrie intensivă la Spitalul Balestrini, potrivit mirror.co.uk.

Bebelușul face acum progrese îmbucurătoare mulțumită polițiștilor care i-au salvat viața. În cea ce privește mama copilului, nu există informații că aceasta ar fi fost găsită de autorități.


VIDEO | O terapie revoluționară de tratare a cancerului a primit Premiul Nobel pentru Medicină. Cine sunt cei doi cercetători care au câștigat distincția


 

Close
Închide
  Close