De Simona Josan,

Faptaşul, George Claudiu Albu, un român de 31 de ani, care locuia în Paddington, se afla în noaptea de joi spre vineri la volanul unui Bentley Continental, în momentul în care a lovit un grădinar, în luxoasa zonă Notting Hill.
Victima, în vârstă de 23 de ani, lucra la spaţii verzi şi dirija circulaţia în jurul dubiţei sale staţionate din cauza unei avarii, tocmai pentru a evita un accident. După ce l-a lovit în plin pe grădinar, Albu a fugit de la locul faptei, abandonându- şi maşina în vecinătatea cartierului Notting Hill, cu farurile aprinse, cu motorul şi muzica pornite.
În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că Albu nu avea actele maşinii în regulă şi nici asigurare. Totodată, jurnaliştii britanici au descoperit pe Facebook fotografii ale românului, în care apărea etalându- şi maşina de lux, dar şi muşchii, şi tatuajele de pe corp.
Conform obiectivbr. ro, Albu e din Brăila şi până să ajungă la Londra a mai avut probleme cu legea. El a fost condamnat în ţară la 10 luni de închisoare, după ce a fost prins conducând fără permis. De asemenea, a făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de Ecstasy, în 2006-2007, care acţiona în regiunea Sud- Est.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente