Mergi direct la conținut »
Destin incredibil! Trebuia să fie la bordul avionului prăbușit în mare, dar a scăpat miraculos. Ce i s-a întâmplat pasagerului înainte de îmbarcare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Destin incredibil! Trebuia să fie la bordul avionului prăbușit în mare, dar a scăpat miraculos. Ce i s-a întâmplat pasagerului înainte de îmbarcare

Destin incredibil! Trebuia să fie la bordul avionului prăbușit în mare, dar a scăpat miraculos. Ce i s-a întâmplat pasagerului înainte de îmbarcare

Sony Setiawan, angajat al Ministerului Finanțelor din Indonezia, se poate considera cel mai norocos om din lume după ce a ratat îmbarcarea, luni dimineață, în avionul care s-a prăbușit cu 189 de pasageri la bord, scrie USA Today.

Bărbatul avea bilet pentru zborul Lion Air JT 610, care s-a prăbușit în largul coastei Jakartei, în jurul orei locale 6.35, la 13 minute după decolare. „De obicei, iau (zborul) JT610”, a declarat Setiawan agenției de presă AFP.

El spune că zboară cu această cursă spre Aeroportul Pangkal Pinang, din provincia Bangka Belitung, săptămânal, alături de colegii săi, dintre care 20 se aflau la bordul aeronavei prăbușite.

Luni dimineață, însă, Setiawan a rămas blocat în traficul din Jakarta și nu a ajuns la timp pentru a se îmbarca în aeronava care s-a prăbușit. „Nu știu de ce traficul de pe autostradă a fost atât de aglomerat astăzi”, a spus Setiawan, care locuiește în Bandung din West Java. „De obicei, sosesc ajung la Jakarta la ora 3, dar în dimineața asta am ajuns la aeroport la 6:20 și am pierdut zborul”.

Bărbatul, care a luat următorul zbor spre Pangkal Pinang, a aflat la aterizare că aeronava pe care o ratase s-a prăbușit. „Am plâns, știu că prietenii mei erau în acel zbor”, a explicat el.

El povestește că și-a sunat mama după acel moment și a anunțat-o că este în viață, iar femeia a început să plângă de bucurie, pentru că îl credea deja îmbarcat în aeronava prăbușită și, cel mai probabil, mort.

Aeronava Boeing 737 a companiei Lion Air decolase de pe aeroportul internațional din Jakarta și s-a prăbușit cu 189  de persoane la bord, 181 de pasageri, printre care un copil şi doi bebeluşi, doi piloţi şi șase membri ai echipajului.


Citește și: Metrorex vs Metro de Bruxelles. O comparaţie reală între metroul din România şi cel din Belgia

Close
Închide
  Close