MENIU CAUTĂ
, de Theodor Istrate

Accident grav în Vaslui, provocat de un șofer care ar fi intrat în convulsii. O persoană a murit și două au fost rănite

Distribuie

O persoană a murit şi două au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident petrecut într-o staţie de carburanţi din municipiul Vaslui. Două maşini au intrat în coliziune, iar una din acestea s-a răsturnat.

UPDATE ora 9:55. Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţişti, şoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 31 de ani, ar fi intrat în convulsii în timp ce conducea din cauza unor afecţiuni cardiace cu care, de altfel, figura în evidenţele medicilor.

În aceste condiţii, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii după ce a trecut de un sens giratoriu şi, după ce a lovit un indicator de partea dreaptă, a tras stânga de volan şi a intrat pe contrasens şi apoi în benzinărie, unde a lovit alte două autovehicule.

În urma coliziunii, maşina condusă de tânăr şi în care se mai aflau alte două persoane s-a răsturnat. În urma accidentului, şoferul a intrat în stop-cardio respirator şi, în ciuda manevrelor cadrelor medicale ajunse la locul evenimentului, nu a mai putut salva.

Ipoteza că tânărul ar fi intrat în convulsii în timp ce conducea este susţinută şi de către cadrele medicale care l-au resuscitat, în condiţiile în care corpul acestuia era rigid în momentul în care a fost scos din maşina pe care o condusese.

Știre inițială: 

Accidentul s-a produs într-o benzinărie din Vaslui. Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două maşini, iar unul dintre autoturisme s-a răsturnat după impact  la doar câţiva metri de una dintre pompele de alimentare cu carburanţi.

Pentru una dintre victime, şoferul uneia dintre maşini, echipajele medicale ajunse la faţa locului au început imediat manevrele de resuscitare, bărbatul cos din una din maşini cu ajutorului echipei de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă şi au declarat decesul.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut accidentul.  


Vezi cum să acorzi primul ajutor adulţilor, în caz de accident rutier sau hemoragie


EXCLUSIV/Raluca, tânăra ucisă de libian, era pe jumătate oarbă şi a luptat enorm să-şi împlinească visul. Făcea voluntariat şi vorbea patru limbi străine

Citește mai multe despre Accident, benzinarie și Vaslui pe Libertatea.

Comentarii