15 Noi. 2017 07:48 , de Cătălin Schipor

FOTO/ Accident grav pe DN22D. Un tânăr de 16 ani, aflat la volan, a murit. Alte două persoane au ajuns la spital

Distribuie

Accident grav pe DN22D, între localitatea Măcin și popasul Hanul Grecilor. Un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unei mașini, a murit după ce autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă. 

Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină la un accident rutier care s-a petrecut pe DN22D între localitatea Măcin și popasul Hanul Grecilor. Un autoturism în care se aflau 3 persoane a ieșit de pe partea carosabilă.

În autoturism erau 2 persoane de 16 ani și una de 20 de ani din localitatea Măcin. Una din persoanele de 16 ani, aflat la volan, a fost declarată decedată, în ciuda manevrelor de resuscitare. Celelalte 2 persoane au fost transportate la Spitalul Măcin cu multiple traumatisme, dar conștienți.

La locul accidentului, s-a intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri. Deasemenea Serviciul de ambulanță a intervenit cu 2 autospeciale.

Iată și cum să acorzi primul ajutor adulților, în caz de accident rutier sau hemoragie.


EXCLUSIV / Și-a violat fiica, a lăsat-o gravidă și s-a lăudat la birt, în fața amicilor. Fata abuzată îl apără și dă vina pe altcineva

Loading...
Comentarii