Vineri, acțiunile Tesla au scăzut cu peste 10%, pe fondul îngrijorărilor că presupusa abatere sexuală și comentariile politice ale lui Musk ar putea dăuna brandului și vânzărilor Tesla, scrie Reuters. Tesla a încheiat sesiunea cu o scădere de 6,4% pe bursă.

Business Insider a scris joi că SpaceX, compania privată a lui Musk, a plătit 250.000 de dolari în 2018 pentru a soluţiona o plângere de hărţuire sexuală din partea unei însoţitoare de bord de pe un avion privat, care l-a acuzat pe Musk că s-a expus în faţa ei.

Articolul citează o persoană anonimă, care a afirmat că este prietenă cu însoţitoarea de bord.

Elon Musk neagă acuzațiile

Într-un mesaj postat pe Twitter vineri, 20 mai, fără să se refere direct la articolul din Business Insider, Musk a scris: „Atacurile împotriva mea ar trebui privite dintr-o perspectivă politică. Nimic nu mă va descuraja să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul tău la libertatea de exprimare”.

Ceo-ul Tusla a afirmat că este în desfășurare o „campanie de trucuri murdare” împotriva sa, iar acuzațiile trebuie privite dintr-o „perspectivă politică”. Miercuri, miliardarul transmisese că va vota cu Republicanii în loc de Democrați, prezicând

De asemenea, Musk a sugerat că acuzațiile vor să interfereze cu achiziția Twitter.

Urmărește-ne pe Google News