Mergi direct la conținut »
Acuzații uluitoare la adresa Arhiepiscopiei Tomisului. Firma administrată de un preot ar îmbălsăma morți într-un garaj din Constanța
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Acuzații uluitoare la adresa Arhiepiscopiei Tomisului. Firma administrată de un preot ar îmbălsăma morți într-un garaj din Constanța

Acuzații uluitoare la adresa Arhiepiscopiei Tomisului. Firma administrată de un preot ar îmbălsăma morți într-un garaj din Constanța

Deranjați din cauza mirosului puternic, oamenii care locuiesc într-un cartier din Constanța îi acuză pe angajații Arhiepiscopiei Tomisului că îmbălsămează morți într-un garaj. În apărarea sa, preotul care administrează firma de servicii funerare spune că nu se ocupă de manipularea cadavrelor, ci doar de vânzarea de sicrie, cruci și alte obiecte pentru înmomântări.

Locuitorii de pe strada Medeea din Constanţa s-au plâns că în casa de la numărul 27B se întâmplă lucruri ilegale, scrie Adevărul. Oamenii spun că încă din toamna anului trecută mai mulți indivizi aduc obiecte funerare, precum sicrie, cruci sau pânze pentru îmbălsămat morți, pe care le descarcă în garaj.

De atunci, au constatat că un miros îngrozitor vine din garaj și au crezut că angajații bisericii folosesc garajul pentru a îmbălsăma morți.

„Iniţial au renovat şi vopsit casa, aşa că nu au trezit nicio suspiciune. Doar că anumite activităţi care s-au desfăşurat noaptea, maşini venite care descărcau ceva în garaj, apoi un miros puternic de cadavru, tărgi plimbate prin curte”, a declarat un vecin pentru sursa citată.

De cealaltă parte, Paul Pârlica, preotul care administrează firma, spune că acea casă este proprietatea Arhiepiscopiei Tomisului în care funcționează un depozit de obiecte funerare. De asemenea, firma nu se ocupă de manipularea cadavrelor, ci doar de vânzarea obiectelor funerare.

Cât despre mirosul urât despre care se crede că ar proveni de la cadavre, părintele a precizat că vecinii săi „miros urât” și că sunt „foarte indivioși”.

De asemenea, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au făcut precizări cu privire la garajul în care s-ar îmbălsăma morți.

„Spațiul respectiv este concesionat către SC Lumina Servicii Funerare, administrată de preotul Pârlica Paul, cu scopul de a funcționa ca depozit al acestei societăți. Firma respectivă are obligația de a obține avizele necesare. Presupusele activități ilegale sau neautorizate trebuie dovedite. Din cercetările noaste, faptele nu există.”, au declarat reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului, conform Replica.

sursă foto: Adevărul


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ ZIDUL NEÎNCREDERII: Vreme de 6 luni, fetița de 5 ani a povestit că e agresată sexual de tată, dar a fost crezută abia când a început să deseneze. Judecătorii l-au găsit vinovat, dar nu i-au dat nici o zi de închisoare!


 

Close
Închide
  Close