De Cristina Sterian,

Potrivit Poliției Județene Vrancea, accidentul a avut loc în localitatea Nănești, în zona stației de salvare din localitate. Un adolescent de 16 ani a fost lovit de un autoturism scăpat de sub control iar în urma impactului, a rămas inert pe șosea. Șoferul și-a continuat drumul fără să-i pese de victima sa.

”În această seară, ora 18.50, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Nănești, în zona statiei de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului și pentru tragerea sa la răspundere penală”, au transmis polițiștii din Vrancea.

Copilul a fost resuscitat zeci de minute de paramedicii de la SMURD Vrancea.

 ”Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit în comuna Nănești, pentru acordarea primului ajutor calificat unei victime rezultată în urma unui accident rutier. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 16 ani, rămasă inconștientă în urma impactului cu un autoturism. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ venit în sprijin la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Polițiștii din Vrancea fac acum cercetări pentru prinderea fugarului. În același timp, fac apel la populație să sune la 112 dacă au cunoștință despre tragedia produsă la Nănești.

”Facem un apel către toți cetățenii care au informații ce pot conduce la identificarea autorului, să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, transmite IPJ Vrancea.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE | Coronavirus în România: 312 de noi infectări în ultimele 24 de ore

E oficial: școlile și grădinițele se închid

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.