Mergi direct la conținut »
Adrian de la „Insula iubirii”, condamnat definitiv după ce a lovit un bărbat. Cât timp va munci în folosul comunității
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Adrian de la „Insula iubirii”, condamnat definitiv după ce a lovit un bărbat. Cât timp va munci în folosul comunității

Adrian și Denisa au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula Iubirii”, ultimul sezon. Deși pe parcursul show-ului, aceștia s-au despărțit, în cele din urmă s-au împăcat, după cum a declarat bruneta, la mai bine de un an, de la încheierea filmărilor.

De Livia Lixandru,

Între timp, Adrian de la Insula Iubirii a fost condamnat definitiv, după ce în 2016 el fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare, motivul fiind agresiunea fizică. Tânărul a lovit un alt bărbat care a venit să petreacă în clubul în care el lucra drept bodyguard. Victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

„Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (…) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la inculpat”, a declarat victima atunci, pentru ziardecluj.ro.

Adrian Boțoc de la „Insula iubirii” a primit amânarea pedepsei de 8 luni de închisoare pe un termen de 2 ani. Totodată el este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor, potrivit spynews.ro.

„În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată soluţia Curţii de Apel Cluj, potrivit sursei citate anterior.

La aproape doi ani după încheierea filmărilor din Thailanda, Denisa a declarat că ea și Adrian formează încă un cuplu.

„Până la urmă iubirea chiar învinge. Am plecat separați din Thailanda, însă după mult timp ne-am întâlnit și am decis să reluăm relația. Ne-am dat seama că putem să trecem peste greșeli și am ajuns la concluzia că iubirea chiar învinge.”, a declarat Denisa.

Close
Închide
  Close