MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2012 04:57

ALEGERI SUA 2012. Barack Obama, CANDIDAT AL DEMOCRAŢILOR la ALEGERILE PREZIDENŢIALE. URMĂRIŢI ÎN ÎNTREGIME DISCURSUL SUPERB AL LUI BILL CLINTON!

Distribuie

Clinton şi Obama s-au îmbrăţişat ca doi buni prieteni, pe scena din Charlotte, după discursul fostului lider de la Casa Albă, care l-a propus pe Obama şi i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi la întâlnire.
Mulţi analişti susţin chiar că argumentele folosite de Clinton pentru a-l susţine pe Obama sunt mai puternice chiar decât cele folosite de preşedinte însuşi, în campania desfăşurată împotriva contracandidatului republican Mitt Romney.
„Vreau să nominalizez un om care a candidat la Preşedinţie pentru a schimba cursul unei economii deja slăbite şi după aceea, cu doar şase săptămâni înainte de alegerea lui, a fost martorul uneia dintre cele mai mari crize economice. El este omul care a oprit căderea şi ne-a pus pe lungul drum către revenire, ştiind tot timpul că indiferent câte locuri de muncă va salva sau creat, vor mai exista alte milioane de oameni care aşteaptă ceva de la el şi care sunt îngrijoraţi că nu-şi vor putea hrăni copiii. Vreau să nominalizez un om care e calm pe dinafară, dar care arde pentru America pe dinăuntru”, a spus Bill Clinton, despre Obama.
Clinton, cu şarmul său recunoscut, nu a pierdut ocazia de a face o glumă legată şi de soţia lui Obama. „Vreau să nominalizez un om care a avut bunul gust să se căsătorească cu Michelle Obama”, a spus Clinton, în uralele asistenţei, smulgându-i un zâmbet Primei Doamne.
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii