Unchiul Alexandrei Măceşanu a fost primit în audienţă, marţi, de către procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă, relatează Mediafax.

Eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu

Cumpănașu afirmă că Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut comiterea a două crime, nu se afla în casa din Caracal în momentul în care ar fi prins-o pe Alexandra Măceșanu vorbind la telefon cu Poliția.

Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat şi a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniţă (…)

Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc şi pentru a lăsa alţi complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo şi să se mişte rapid.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a mai precizat că marți s-a întâlnit cu Avocatul Poporului care a făcut mai multe solicitări la instituțiile care anchetează cazul adolescentelor dispărute în Caracal.

Tot astăzi, unchiul Alexandrei Măceșanu va avea o întrevedere cu șeful STS.

Citeşte şi:

„Le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”. Traficată la 16 ani în Caracal și apoi violată, victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO