Mergi direct la conținut »
Amendă uriașă primită de un șofer român în Italia: 62.000 de euro! Ce ilegalitate a comis bărbatul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Amendă uriașă primită de un șofer român în Italia: 62.000 de euro! Ce ilegalitate a comis bărbatul

Amendă uriașă primită de un șofer român în Italia: 62.000 de euro! Ce ilegalitate a comis bărbatul

Șoferul român a fost sancționat aspru de Garda de Finanțe din Italia, după ce în microbuzul său s-au găsit mai mai multe cutii cu medicamente antibiotice de uz veterinar, dar și cu pachete de țigări, toate de proveniență ilegală.

Românul, în vârstă de 34 de ani, cu inițialele T.C.C., era la volanul unui microbuz înscris în străinătate, în care se mai aflau și alți pasageri români. Vehiculul a fost tras pe dreapta de agenții de la Garda de Finanțe italiană, când șoferul a coborât de pe un vapor în portul Isola Bianca, de pe insula Sardinia.

În urma perchezițiilor, agenții au descoperit mai multe cutii de carton care erau sigilate. Suspicioși, aceștia le-au deschis și au găsit înăuntru 84 de flacoane de medicamente antibiotice pentru uz veterinar, fără ambalaj sau indicațiile necesare pentru folosirea lor, precum și 200 de pachete de țigări, relatează agenția de presă ANSA, potrivit rotalianul.ro.

Șoferul român a primit o amendă usturătoare, de 62.000 de euro, pentru că nu avea documentele necesare pentru a transporta acest tip de mărfuri.


Citește și: Vodafone concediază 1.700 de angajați pentru a-i înlocui cu roboți. Mulți dintre ei vor fi din România (Financial Times)

Close
Închide
  Close